forum.vivacredit.ro - Termeni de utilizare

Accesând “forum.vivacredit.ro”, sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi “forum.vivacredit.ro”.
Prin intermediul acestui site, Viva Credit IFN S.A. facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul. Dvs. sunteti responsabil/a pentru materialele pe care le publicati pe acest site. Viva Credit IFN S.A. nu isi asuma raspunderea pentru materialele publicate si conduita utilizatorilor acestui site.

Sunteţi de acord să nu scrieţi niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale Romaniei sau ale legislaţiei internaţionale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă însoţită de notificarea Internet-Service-Provider-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la întărirea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca Viva Credit IFN SA să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră potrivit. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date iar toate mesajele publicate pe acest site sa fie facute publice.
Acestui site i se aplica in plus termenii si conditiile de utilizare vivacredit.ro (click pentru a citi)


Înapoi la ecranul de autentificare

cron